حرفه ای ترین روش تهیه قهوه موکا در خانه
به گزارش وبلاگ فیسبوکی ها، قهوه از جمله نوشیدنی هایی است که تنوع زیادی دارد و در هر فصل و زمانی قابل مصرف است، اما برخی از قهوه ها طعمی منحصر به فرد و خاص تر دارند. قهوه موکا یا همان موکاچینو یکی از آن هاست.
قهوه مانند چای طرفداران پر و پا قرص خودش را دارد و تنوع در انواع قهوه، سلایق زیادی را در برمی گیرد. یکی از انواع قهوه که طعم شیرین تری نسبت به بقیه دارد، قهوه موکا است که در تمام کافه ها به صورت سرد و گرم سرو می شود. در این بخش از وبلاگ فیسبوکی ها قصد داریم طرز تهیه قهوه موکا در خانه را آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
قهوه از جمله نوشیدنی هایی است که تنوع زیادی دارد و در هر فصل و زمانی قابل مصرف است. اما برخی از قهوه ها طعمی منحصربه فرد و خاص تر دارند. قهوه موکا یکی از آن هاست. این نوع از قهوه را می توانیم هم به صورت داغ و هم به صورت سرد مصرف کنیم.
مواد لازم برای طرز تهیه قهوه موکا
- خامه قنادی: 2 قاشق غذاخوری
- شکلات تکه ای: 3 عدد
- قهوه اسپرسو: یک چهارم پیمانه
- پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- شیر: یک پیمانه
- آب جوش: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه قهوه موکا
مرحله اول
برای تهیه یک قهوه موکای خوشمزه، ابتدا شکلات تخته ای را به همراه شکر، پودر کاکائو و آب جوش مخلوط می کنیم تا یک مایه شکلاتی غلیظ حاصل شود.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را به همراه خامه قنادی روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. البته دقت کنید که شیر زیاد نجوشد؛ به دمای جوش که نزدیک شد کافی است. بعد از اینکه شیر گرم شد برای تزیین روی قهوه، با یک همزن کف ساز، شیر را به خوبی هم می زنیم تا یک کف شیر خوب آماده شود.
مرحله سوم
حال تمامی مواد آماده شده است؛ کافی است آن ها را به صورت لایه لایه ریخته تا شکل آن به شکل موکا حرفه ای نزدیک شود. ابتدا سس شکلاتی را درون لیوان سرو ریخته، سپس اسپرسوی داغ را درون آن می ریزیم. در کنار این قهوه طعم دلپذیر تهیه کیک شیر موز شکلاتی بدون فر را هم امتحان کنید.
مرحله آخر طرز تهیه قهوه موکا
در آخر شیر جوشیده شده را به آرامی روی مابقی مواد می ریزیم و با کف شیر و مقداری پودر کاکائو روی قهوه موکا را تزیین و سرو می کنیم.
پیشنهاد مطالعه: در کنار این قهوه دلپذیر کاپ کیک شکلاتی، یک عصرانه بی نظیر میل نمایید.
منبع: پیام دلتا