طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی بهتر از قنادی

به گزارش وبلاگ فیسبوکی ها، شیرینی دانمارکی در بین ایرانی ها با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود که جایگاه ویژه ای برای آن ها دارد. این شیرینی خوشمزه اما کلاسیک سال های سال است که یکی از بهترین گزینه های پذیرایی در میهمانی ها به شمار میرود. این شیرینی را می توان حتی بهتر از قنادی در خانه با دستور و روش های مختلفی درست کرد. در مطالب قبلی دستور تهیه شیرینی دانمارکی در توستر را آورده ایم که می توانید آن را بخوانید. اگر روزی هوس این شیرینی خوشمزه را کردید اما نگران میزان گیری مواد اولیه بودید طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی را بخوانید. لیوان فرانسوی همیشه بهترین پیمانه در دنیای شیرینی پزی به شمار میرود پس با کمک آن بهتر از قنادی می توانید این شیرینی خوشمزه را درست کنید.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی بهتر از قنادی

مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی

  • آرد سه لیوان فرانسوی
  • شیر ولرم سه چهارم لیوان فرانسوی
  • شکر پنج قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یک عدد به همراه سفیده
  • کره پنجاه گرم
  • خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
  • نمک به اندازه لازم

مواد لازم برای تهیه کرمفیل

  • شیر دو سوم لیوان فرانسوی
  • شکر نصفه لیوان فرانسوی
  • آرد یک سوم لیوان فرانسوی
  • گلاب به اندازه لازم

مواد لاز م برای تهیه شربت بار

  • آب نصف لیوان فرانسوی
  • شکر نصف لیوان فرانسوی
  • گلاب چهار قاشق غذاخوری
  • زعفران دو قاش غذاخوری

طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی

1. خمیر شیرینی را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی مواد لازم را با لیوان گفته شده میزان بگیرید. یک سوم شیر، یک قاشق شکر و خمیرمایه را داخل یک کاسه ریخته و تا حل شدن شان هم بزنید. ظرف را با یک حوله برای 15 دقیقه بپوشانید تا در اصطلاح عمل بیاید. یک کاسه دیگر انتخاب کنید. یک تخم مرغ کامل و یک سفیده را به همراه مابقی شیر، کره، خامه، شکر و نمک را داخل آن بریزید. آن ها را برای دقایقی با کمک هم زن برقی یا دستی، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در ادامه مایه خمیر را هم به مخلوط اضافه کرده و مجدد هم بزنید. آرد الک شده را هم داخل کاسه بریزید. مواد را خوب ورز دهید تا جایی که خمیر به دست تان نچسبد. یک کاسه گود را با کمی روغن چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید. کاسه را با حوله یا پلاستیک بپوشانید. در نهایت کاسه را برای یک ساعت و نیم در محیطی گرم بگذارید تا استراحت کند.

نکته 1: کره باید به صورت آب شده استفاده شود.

نکته 2: خمیر شیرینی در نهایت باید نرم و لطف باشد.

2. کرمفیل یا کرم شیرینی را درست کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پیمانه لیوان فرانسوی باید کرمفیل و شربت بار آن را تهیه کنید. پس شیر و شکر را داخل یک تابه مناسب بریزید. تابه را روی حرارت بگذارید تا شکر کامل حل شود. آردی که برای تهیه کرمفیل کنار گذاشته بودید را کم کم به تابه اضافه کنید. مواد را با سرعت هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. با حل شدن آرد، وانیل و گلاب را هم داخل تابه بریزید. بعد از یک دور هم زدن، تابه را از حرارت بردارید. تا خنک شدن کرمفیل به سراغ مابقی مراحل تهیه شیرینی دانمارکی بروید. از خواندن طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پیمانه غافل نشوید چراکه تمامی نکات پخت شیرینی در آن گفته شده است.

3. خمیر را رول کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی ، روی سطح کارتان کمی آرد بریزید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده بگذارید. حال با دستان خود خوب آن را ورز دهید. سپس خمیر را روی سطح کارتان به شکل مستطیل پهن کنید. اضافه های خمیر را با چاقو بگیرید. کرمفیل را روی سطح خمیر کامل پخش کرده سپس خمیر را رول کنید. خمیر رول شده را با یک چاقوی تیز به تعداد دلخواه برش دهید. خمیرهای برش خورده را با فاصله، داخل سینی فر بچینید. در نهایت روی خمیرها را برای 10 دقیقه بپوشانید تا استراحت کنند.

4. شیرینی را بپزید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی باید زرده تخم مرغ، زعفران و کمی کره آب شده را داخل یک ظرف مخلوط کنید. سپس با برس شیرینی پزی روی آن ها را رومال کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی را برای 20 دقیقه داخل فر گرم شده با این دما بگذارید تا پخته شوند. تا پخته شدن شیرینی ها، تمامی مواد شربت بار را داخل یک تابه بریزید. تابه را روی حرارت بگذارید تا مواد جوشیده و به غلظت برسند.

5. شیرینی را سرو کنید

در پنحمین مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی باید اندازهی از شربت بار را ته ظرف سروتان بریزید. شیرینی ها را داخل ظرف بچینید. در نهایت با قاشق به جای مانده شربت را روی شیرینی ها بریزید. شیرینی تان آماده است، نوش جان!

نکات تکمیلی تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی

دستور تهیه شیرینی همیشه برای افراد به ویژه مبتدی ها یک چالش به شمار میرود اما با خواندن طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی و نکات تکمیلی آن به راحتی از پس آن برخواهید آمد.

دستور تهیه شیرینی دانمارکی در مایکروفر

شیرینی دانمارکی با روش های آسانی پخته می شود. یکی از آن ها پخت در مایکروفر است. برای تهیه شیرینی دانمارکی به این روش، مراحل تهیه شیرینی دانمارکی را پیش ببرید. شیرینی های برش خورده را داخل سینی بچینید. سینی را 15 تا 20 دقیقه با دمای 150 درجه سانتی گراد داخل دستگاه مایکروفر بگذارید. در نهایت شیرینی ها را با توجه به ذائقه تان رومال کنید. اگر از مایکروفر برای پخت کیک ها و شیرینی هایتان استفاده می کنید از تهیه کیک فنجانی در مایکروفر غافل نشوید.

کرم شیرینی دانمارکی

عطر و طعم شیرینی دانمارکی بیشتر مدیون کرم آن است پس دست تان برای تهیه آن باز است تا با توجه به ذائقه تان یکی را انتخاب کنید. شما علاوه بر تهیه کرمفیل می توانید دستور تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت یا دستور تهیه کرم پیراشکی را بخوانید و یکی از آن ها را جایگزین کنید.

دلیل سفتی شیرینی دانمارکی

پف شیرینی دانمارکی به زیبایی ظاهری آن بسیار کمک می کند اما ممکن است به دلایل مختلف هنگام پخت پف نکرده و سفت شود. این مسئله به دلایل مختلفی اتفاق می افتد اما مهم ترین دلیل آن رعایت نکردن اندازهها است که با پیمانه لیوان فرانسوی این مشکل تان حل خواهد شد. از دیگر دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استفاده بیش از حد از شکر
  • ورز زیادی خمیر
  • نازک بودن خمیر
  • حل نشدن شکر
  • گرم نبودن فر

جایگزین شیر در تهیه شیرینی دانمارکی

بهترین جایگزین شیر در تهیه خمیر مایه، آب است که هیچ تغییری در فرایند آن ایجاد نمی کند. از سویی دیگر در طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پیمانه می توانید نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه ماست بریزید. این جایگزین نه تنها در مزه آن تغییری ایجاد نمی کند بلکه بافت بهتری از شیرینی را خواهید دید.

نگه داری شیرینی دانمارکی

نگه داری شیرینی دانمارکی همانند پخت آن بسیار مهم است چراکه باید طعم و بافت آن حفظ شود پس آن را داخل یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا خشک نشود. با گذاشتن شیرینی دانمارکی در معرض هوای آزاد، به مرور خشک شده و طعم آن تغییر خواهد کرد. بهترین زمان مصرف این شیرینی کلاسیک و خوشمزه یک هفته تا 10 روز است.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی بهتر از قنادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی بهتر از قنادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید