کاهش 39 درصدی تردد جاده ای در روز چهارشنبه

به گزارش وبلاگ فیسبوکی ها، به گزارش تجارت نیوز، براساس تصاویر دریافتی از دوربین های نظارتی، سامانه های ترددشمار و گشت های شعب راهداری سراسر کشور، در حال حاضر به استثنای محورهای مسدود و ممنوع، سایر محورهای مواصلاتی کشور باز و تردد در آن ها به روال عادی جریان دارد.

کاهش 39 درصدی تردد جاده ای در روز چهارشنبه

سهم وسایل نقلیه سنگین از مجموع ترددها 15.6 درصد، اوج تردد بین ساعت های 19 تا 20 و کمترین تردد بین ساعت های 4 تا 5 بامداد اجرا شده است.

براساس این گزارش، به ترتیب آزادراه های کرج - تهران با 23 هزار و 797 تردد، کرج - قزوین با 21 هزار تردد؛ قزوین-کرج با 19 هزار و 62، تهران-کرج با 17 هزار و 509، تهران-شهریار با 16 هزار و 715، ساوه - تهران با 16 هزارو 590، شهریار- کرج با 16 هزار و 585، ملارد-صفادشت با 14 هزار و 784، قرچک-ری با 12 هزار و 857 و بومهن - جاجرود با 12 هزارو 474 تردد دارای بیشترین تردد در 24 ساعت گذشته اعلام شده اند.

منبع: ایرنا

منبع: تجارت نیوز

به "کاهش 39 درصدی تردد جاده ای در روز چهارشنبه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش 39 درصدی تردد جاده ای در روز چهارشنبه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید