پنج نکته مهم برای تهیه مربای هویج

به گزارش وبلاگ فیسبوکی ها، مربای هویج یکی از انواع مرباهای خوشمزه و سنتی است که دستور تهیه بسیار آسانی دارد.

پنج نکته مهم برای تهیه مربای هویج

وبلاگ فیسبوکی ها |مربا یکی از خوراکی های خوشمزه و پر هوادار است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه بوده است. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژه ای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو می گردد. مربا ها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوه های گوناگون تهیه می شوند.

به گزارش وبلاگ فیسبوکی ها ، مربای هویج یکی از انواع پرهوادار و خوشمزه مرباست که دستور تهیه بسیار آسانی دارد و با مواد در دسترس و مقرون به صرفه قابل تهیه است. برای تهیه مربای هویج خوشمزه و غلیظ در منزل رعایت بعضی نکات مهم ضروری است که در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای هویج همراه با ارائه پنج نکته مهم برای تهیه این مربای خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مربای هویج

هویج: 1 کیلو

شکر: 1 کیلو

گلاب: نصف لیوان

پودر هل: 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم نموده: 1 قاشق غذاخوری

خلال پسته: 2 قاشق غذاخوری

آب: 2 لیوان

طرز تهیه مربای هویج

مرحله اول: برای آغاز کار ابتدا هویج را خوب بشویید و بعد از پوست کردن رنده کنید. هویج های رنده شده را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت میانه اجاق گاز بگذارید. اجازه بدهید هویج بدون آب حدود ده دقیقه روی حرارت بماند؛ سپس 2 لیوان آب را به قابلمه اضافه کنید. حرارت اجاق گاز را زیاد کنید تا آب و هویج به جوش بیاد؛ سپس شکر را کم کم به قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوم: مربا را هم بزنید تا شکر کاملا با هویج مخلوط گردد. بعد از اینکه مربا به جوش آمد، حرارت اجاق گاز را کم کنید و کف های روی قابلمه را جمع کنید. در این مرحله حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید مربا بپزد.

مرحله سوم: حدودا یک ساعت و نیم زمان ضروری است تا مربا بپزد. بعد از این مدت زمان پودر هل را همراه با گلاب، زعفران و خلال پسته به قابلمه اضافه کنید. حالا درب قابلمه را ببندید و سی دقیقه دیگر زمان بدهید تا مربا روی حرارت بماند و جا بیفتد. بعد از اینکه مربای هویج آماده شد، اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید مربا کاملا خنک گردد و بعد داخل شیشه های خشک و تمیز بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.

5 نکته مهم برای تهیه مربای هویج

1- برای تهیه مربای هویج بهتر است حتما مربا را رنده کنید، در این صورت مربای هویج شما رنگ و بافت بهتری پیدا خواهد داشت.

2- مربای هویج نباید بیش از حد رقیق گردد و دلیل اصلی شکرک و کپک زدن مربا رقیق بودن بیش از حد آن است؛ بنابراین قبل از اینکه آب مربا کاملا خشک گردد، اجاق گاز را خاموش کنید.

3- هرگز مربا را به صورت داغ داخل شیشه نریزید. همواره اجازه بدهید مربا کاملا خنک گردد؛ سپس آن را داخل شیشه های خشک و تمیز جا کنید.

4- زعفران را از دستور تهیه مربا حذف نکنید. زعفران در رنگ و عطر مربای هویج تاثیر زیادی دارد.

5- همواره کف های روی مربا را بگیرید تا مربای شما در نهایت شفاف و خوشرنگ گردد.

منبع: فرادید

به "پنج نکته مهم برای تهیه مربای هویج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پنج نکته مهم برای تهیه مربای هویج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید