ته چین هویج؛ یک پلو مخلوط متفاوت

به گزارش وبلاگ فیسبوکی ها، مرغ و هویج یکی از ترکیب های خوشمزه ای است که پخت آن در قالب یک ته چین مجلسی خالی از لطف نیست.

ته چین هویج؛ یک پلو مخلوط متفاوت

ته چین از غذاهای اصیل ایرانی است که معمولا همراه مرغ یا گوشت تهیه می گردد و در پخت آن می توان از سبزیجات متنوعی استفاده کرد. با وبلاگ فیسبوکی ها همراه باشید تا طرز تهیه یکی از ته چین های خاص یعنی ته چین هویج را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

  • هویج 500 گرم
  • فیله مرغ 300 گرم
  • برنج 3 پیمانه
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • ماست پرچرب 4 قاشق سوپ خوری
  • زعفران دم نموده 2 قاشق سوپ خوری
  • دارچین 1 قاشق مرباخوری
  • پیاز 1 عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن مایع مقداری
  • زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
  • کره 50 گرم

طرز تهیه ته چین هویج

  • 2 تا 3 ساعت پیش از آغاز پخت، برنج را خیس کنید.
  • هویج ها را پوست گرفته، بشویید و خلالی خرد کنید. خلال های هویج را در روغن سرخ کنید و بعد از روغن درآورده و کناری بگذارید.
  • پیاز را پوست گرفته، خلالی خرد نموده و در روغن سرخ کنید. فیله های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به پیاز ها بیفزایید و تفت دهید.
  • برای مزه دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه نموده و خوب سرخ کنید. سپس کمی زعفران دم نموده به مواد بیفزایید، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا بپزد.
  • کمی بعد، هویج را به تابه مرغ در حال پخت اضافه و در صورت احتیاج به اندازه نیم پیمانه آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید.
  • برنج را داخل آب جوش ریخته و به صورت دان آبکش کنید.
  • برای تهیه مایه ته چین در کاسه ای مناسب زرده های تخم مرغ را ریخته و با چنگال کمی هم بزنید. زعفران دم نموده و ماست را اضافه نموده و مخلوط کنید.
  • برنج را داخل مایه ته چین ریخته و خوب مخلوط کنید. تابه ای که می خواهید ته چین را در آن بپزید چرب نموده و نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با پشت قاشق فشرده و یک دست کنید.
  • مرغ و هویج را روی لایه اول برنج ریخته و پهن کنید تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. حالا نوبت بقیه برنج آغشته به مایه ته چین است. آن را روی بقیه مواد ریخته و با پشت قاشق یکدست و کمی فشرده کنید.
  • تابه را روی شعله ملایم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ایجاد کنید. کره را آب نموده و روی ته چین بریزید.
  • در تابه را گذاشته و بگذارید ته چین دم بکشد. بعد از دم کشیدن، ته چین را در یک سینی یا دیس مناسب، ته چین را سر و ته نموده، برش زده و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع ته چین ته چین شوید باقالی با مرغ را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا

به "ته چین هویج؛ یک پلو مخلوط متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ته چین هویج؛ یک پلو مخلوط متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید