طرز تهیه ترشی خرمالو

به گزارش وبلاگ فیسبوکی ها، ترشی خرمالو یکی از خوش طعم ترین ترشی ها است، که می توانید این ترشی را آماده و در کنار برنج، ماکارونی و غذاهای دیگر سرو کنید

طرز تهیه ترشی خرمالو

به گزارش وبلاگ فیسبوکی ها به نقل از آرگا

مواد لازم:

  • خرمالو : 500 گرم
  • سرکه : نصف لیتر
  • برگه زرد آلو : 250 گرم
  • تمر هندی : نصف بسته
  • خرما بدون هسته : 250 گرم
  • سیاه دانه : نصف قاشق مربا خوری
  • تخم گشنیز : نصف قاشق مربا خوری
  • پودر گلپر : نصف قاشق مربا خوری

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

طرز تهیه ترشی خرمالو :

ابتدا خرمالو ها را شسته، خرد نموده درون مخلوط کن بریزید، تا یکدست شوند، اگر خرد کردن را با دست انجام می دهید حتما پوست آن را بگیرید تا شکل نا مناسبی به ترشی ندهد،

در مرحله بعد طرز تهیه ترشی خرمالو, سرکه را به مدت ده دقیقه بگذارید در روی حرارت بجوشد، زیرا جوشاندن سرکه مانع کپک زدن آن می گردد، درون ظرفی سرکه بریزید

تمر هندی های هسته گرفته شده را به سرکه اضافه نموده، برگه زردآلو راکه ده ساعت درون سرکه خیسانده ایم و کاملا نرم شده اند را همراه به تمرهندی و خرمای هسته گرفته شده چرخ کنید تا به صورت یکنواخت در آیند، در مرحله بعد پودر گلپر، تخم گشنیز نیم کوب، سیاه دانه و نمک را به مواد اضافه نموده، مقداری از سرکه را به مواد نرم شده اضافه کنید و طعم آن را بچشید، درب شیشه بسته و ترشی خرمالو را در مکانی خنک قرار دهید. این ترشی پس از 15 روز آماده می گردد. گفتنی است، می توانید خرمالوها را نگینی ریز و یا خرمالو را به طور کامل درون سرکه قرار دهید

نوش جان

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه ترشی خرمالو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی خرمالو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید