طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ نموده
به گزارش وبلاگ فیسبوکی ها، خورش بادمجان انواع بسیار متنوعی دارد که یکی از راحت ترین و فوری ترین روش پخت آن استفاده از گوشت چرخ نموده قلقلی به جای گوشت خورشی است.
به گزارش وبلاگ فیسبوکی ها، خورش بادمجان انواع بسیار متنوعی دارد که ما این بار قصد داریم یکی از راحت ترین و فوری ترین روش آن را که به جای گوشت خورشی از گوشت چرخ نموده قلقلی در آن استفاده شده است، آموزش دهیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت قلقلی ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ نموده: 400 گرم
بادمجان: 4-5 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
پیاز: 2 عدد
غوره: ½ فنجان
زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی
زردچوبه و روغن: به میزان کافی
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ نموده
مرحله اول
برای تهیه خورش بادمجان با گوشت قلقلی در ابتدای کار بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای طولی برش می دهیم. در صورتی که طعم بادمجان ها تلخ باشد، می توانیم آنها را 30 دقیقه درون آب نمک قرار دهیم.
مرحله دوم
در صورتی که بادمجان ها شیرین باشند، احتیاجی به قرار دادن درون آب نمک نیست. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و میزانی روغن اضافه می کنیم، سپس بادمجان ها را اضافه نموده و هر دو سمت شان را سرخ می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله بادمجان ها را از تابه خارج نموده و کنار می گذاریم، سپس یکی از پیازها را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به همراه گوشت چرخ نموده و میزانی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه می ریزیم.
مرحله چهارم
مواد را با دست به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا منسجم و چسبناک شوند، سپس میزان یک گردو از مواد بر می داریم و به صورت قلقلی شکل می دهیم. تمام مخلوط گوشت را به همین صورت آماده می کنیم.
مرحله پنجم
در همان تابه میزانی روغن اضافه می کنیم و گوشت های قلقلی را به صورت یکدست سرخ می کنیم، سپس ار تابه خارج نموده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز به جامانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله ششم
حالا پیاز را به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز شفاف و نرم گردد، سپس میزانی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه نموده و تفت دادن مواد را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه می افزاییم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگش باز گردد، سپس 2 لیوان آب اضافه نموده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه حرارت را زیاد می کنیم تا آب آغاز به جوشیدن کند.
مرحله هشتم
پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم نموده و قلقلی ها را به تابه اضافه می کنیم. پس از گذشت 30 دقیقه، بادمجان ها را به همراه غوره و زعفران دم نموده به تابه اضافه می کنیم و در تابه را می گذاریم.
مرحله نهم
حالا اجازه می دهیم آب خورش کمتر گردد و به روغن بیفتد. پس از گذشت 30 دقیقه طعم خورش را می چشیم و در صورت احتیاج میزانی نمک اضافه می کنیم. در نهایت خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
منبع: بهترین ها
منبع: همشهری آنلاین