مینی پیتزا مارگاریتا

به گزارش وبلاگ فیسبوکی ها، پیتزا مارگاریتا متشکل از خمیر، پنیر و گوجه فرنگی است و برای وعده شام گزینه مناسبی به شمار می رود.

مینی پیتزا مارگاریتا
  • تعداد: 18 عدد
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 8 دقیقه

مواد لازم

  • خمیر پیتزا
  • نصف پیمانه فلفل شیرین کبابی
  • 170 گرم پنیز موزارلا
  • دو عدد گوجه فرنگی درشت خرد شده
  • پودر فلفل سیاه و قرمز
  • برگ های کوچک ریحان
  • پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر فویل قرار دهید و روی آن را چرب کنید. با یاری کاتر خمیر پیتزا را به بخش های کوچک تقسیم کنید و داخل سینی بچینید.

2- پنیر موزارلا، حلقه های گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی (در صورت تمایل) را روی خمیر بگذارید. فلفل قرمز و سیاه بپاشید. آنها را 8 تا 10 دقیقه داخل فر بپزید تا پنیرها کاملا آب شوند.

3- پس از خروج از فر، یک برگ ریحان روی هر کدام قرار دهید. در آخر پنیر پارمسان بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 83
  • چربی: 4 گرم
  • کلسترول: 8 میلی گرم
  • فیبر: 8 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • سدیم: 159 میلی گرم
  • پتاسیم: 37 میلی گرم
  • کلسیم: 101 میلی گرم
  • آهن: 0 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "مینی پیتزا مارگاریتا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مینی پیتزا مارگاریتا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید